eng   pl   de   ru

tv a radia on line     horoskopy c II.
  webkamery liptov     kibuk - tvorba webstranok
  posli clanok     kontakt 0918 480178
  katalog     FAQ

Úvod   Liptov   Štatistiky   Kontakt    Vitaj, Dnes je ,  sviatok má , zajtra .  .

.:Hlavné menu
ff
 .:Google prekladač
 .:Hľadaj

.:Denne IP
 .:Najnovšie vo fóre, do fóra vstúpiš aj pod anonym, anonym

ahojte
Last post by anonym in Regionálna diskusia on Mar 04, 2010 at 12:27:51

Boj o Malino Brdo pokračuje !!!
Last post by anonym in Regionálna diskusia on Jan 07, 2010 at 14:26:47

add.:nasi PSi a psíčkari v RK
Last post by micky in Regionálna diskusia on Dec 15, 2009 at 10:05:05

.:Horoskop

.:Počasie Ružomberok
Predpoved pocasia :: www.meteo.sk
 .:Reklama
 .:Najnovšie komentare
 Re: Obyvatelia nájomnej bytovky o byty neprídu
od
 Re: Z obnosených odevov vyrába usmievavé bábiky
od
 Re: Ružomberčania so zmenami v kádri chcú hrať pre diváka
od
 Re: Župan môže meniť rozpočet kraja do 7 mil. eur
od
 Re: Z obnosených odevov vyrába usmievavé bábiky
od

Ružomberok, Liptov, Informácie, Inzercia, Firmy, webkamery, ubytovanie Ruzomberok, ubytovanie Liptov: Emília Molčániová - POVIEDKY

Vyhľadávanie v tejto téme:   
[ Ísť na úvodnú stránku | Vybrať novú tému ]

DVERE  AKO  DVERE
(1 Komentár | Hodnotenie: 0) Autor: E.Molcaniova - Streda, 24.06. 2009 - 09:07:37
Emília Molčániová - POVIEDKY

DVERE  AKO  DVERE

Prišiel som domov trochu skôr. Obyčajne končím večer o desiatej, vtedy už manželka zvykne spať, no dnes nás šéf rozpustil už o ôsmej. Pokúšam sa odomknúť a hľa, je otvorené. Zasa zabudli zamknúť! Odkedy sa zamkýnajú vchodové dvere na prízemí, všetci to s opatrnosťou flákajú.

OMYL
(1 Komentár | Hodnotenie: 0) Autor: E.Molcaniova - Pondelok, 15.06. 2009 - 09:57:31

OMYL

Vystúpila som z autobusu a zrýchlila krok. Zahĺbená do myšlienok som sa nevdojak usmiala. Spomenula som si na fantastický, vášňou naplnený večer, čo sme včera prežili s mojim Peťkom. Nebolo by od veci, keby sme si dnes dali repete. Naše medové týždne mali skutočne búrlivý milostný priebeh.

K O N I E C Z Á B A V Y
(3 komentáre | Hodnotenie: 5) Autor: E.Molcaniova - Streda, 10.06. 2009 - 11:37:15

K O N I E C   Z Á B A V Y

„Vy ste zvonili?“

„Dobrý deň! Som z firmy Koniec zábavy a ponúkam vám svoje služby.“

„Aké služby máte v náplni?“

„Vypínam večer televízory, domáce kiná a počítače.“

VLK A KOZLIATKA
(Komentovať | Hodnotenie: 0) Autor: E.Molcaniova - Pondelok, 01.06. 2009 - 10:20:59

VLK A KOZLIATKA

Kde bolo, tam potom nebolo, pretože to rozkradli, v katastri istého mesta živorila jedna koza a mala sedem neplnoletých kozliatok. Bola na tom relatívne dosť mizerne. Alimenty si nevysúdila, na rodinné prídavky nárok nemala, sociálne dávky, to tiež nebolo bohviečo, a tak jej nezostávalo nič iné, ako chodiť sa pásť a produkovať deckám vlastné proteíny. Nuž a tie ju veru riadne vyciciavali.

Nenažranci
(Komentovať | Hodnotenie: 0) Autor: E.Molcaniova - Pondelok, 25.05. 2009 - 09:20:46

Nenažranci

„To sú dnes neprajní ľudia! Tie moje prasce budú dnes zasa hladné,“ šomrala si popod nos upratovačka Eleonóra v staničnom bufete, keď zbierala dobre že nie vylízané taniere po zákazníkoch. Rovnakého názoru boli aj Fero s Lacom, keď odborným zrakom zhodnotili situáciu na stoloch.

STROSKOTANCI
(3 komentáre | Hodnotenie: 0) Autor: E.Molcaniova - Nedeľa, 10.05. 2009 - 14:47:54

STROSKOTANCI

Fero Okrúhlica sa nevedel zmieriť s osudom. Už sú tomu dva roky, ako zmizla pod hladinou Atlantiku jeho luxusná jachta a on žil sám na pustom ostrove o rozlohe necelý kilometer štvorcový. Cítil sa mizerne. Ako to, že ho nik nepotrebuje? Že ho nik nehľadá, že nikomu nechýba? On, ktorý kedysi udával smer v politickom, kultúrnom a nakoniec    i spoločenskom dianí, bol celebritou číslo jedna, teraz je ako kôl v plote. Prekliaty bermudský trojuholník! Stihol si zachrániť iba holú kožu, nuž, je pravda, že by mal byť aj za to vďačný, jeho navigátor také šťastie nemal.

ZAS  SOM  NIEKTO
(1 Komentár | Hodnotenie: 5) Autor: E.Molcaniova - Nedeľa, 03.05. 2009 - 08:45:21

ZAS  SOM  NIEKTO

To, že som mŕtvy, som zistil čírou náhodou. Šiel som vyplatiť poplatok za parcelu na cintoríne, kde sú pochovaní moji rodičia. Pracovníčka mestského úradu pozrela do môjho občianskeho preukazu a spýtala sa:

PREKRÚTENÁ  HISTÓRIA
(1 Komentár | Hodnotenie: 5) Autor: E.Molcaniova - Pondelok, 27.04. 2009 - 07:47:37

PREKRÚTENÁ  HISTÓRIA

„Vážení návštevníci, ďakujem vám za účasť na prehliadke nášho zámku a teším sa zas niekedy do videnia. Ale ak máte niekto ešte nejaké dotazy, prosím, pýtajte sa.“
      „Ja mám pripomienku. Slečna, vstupný areál a prijímacia miestnosť nie sú postavené v renesančnom štýle, je to baroko.“

ŽIADOSŤ
(2 komentáre | Hodnotenie: 5) Autor: E.Molcaniova - Štvrtok, 23.04. 2009 - 14:07:08

ŽIADOSŤ

„Pán štátny zástupca, nechcela som ho vpustiť, on sám…“
„Dobrý deň…“
„Nechajte, Ilonka, ja ho vybavím.“
„Ste objednaný? Nie? Príďte zajtra.“
„Ale ja som zďaleka.“

M O N O L Ó G
(1 Komentár | Hodnotenie: 0) Autor: E.Molcaniova - Pondelok, 02.03. 2009 - 16:34:56

M O N O L Ó G

„Tak som tu, stará moja. Ja viem, idem neskoro, ale keď tá krčmárka je neodolateľná, to telo a tá hruď, ťažko sa je od nej odtrhnúť. Ani som nevedel, že je zo mňa básnik… Prepáč, vypil som toho trochu viac… no, áno, pripusťme, som opitý… tak teda dobre, prepil som celú výplatu a som ako doga. No a čo? Zato sa ešte svet nezrúti…

56 článkov (6 stránok, 10 článkov na stránku)
[ 1 | 2 | 3 ]
Prejsť na:
 .:Kontaktný formulár
formulár
 .:Webkamery,webcams

Dalsie tu,alebo stlac F5
 .:partneri, katalog

katalog liptov
 .:Vstup
Užívateľské meno

Heslo

Ešte nemáte svoj účet? Môžete si ho vytvoriť. Ako registrovaný užívateľ získate veľa výhod. Budete môcť upraviť vzhľad tohto webu, nastaviť zobrazenie komentárov, posielať komentáre, posielať správy ostatným užívateľom a veľa ďalších.
 .:Registrovaný užívateľ
zašli článok príspevok do fóra
súkromné správy
pridaj fotografie podujatie
video webkameru 
 .:Najnovšia inzercia *
Skladové práce v Prahe

Finančný manažment

Kúpim pozemok - RBK

náborový pracovník

TEPOVANIE

PRACA-UCTO

AgenturaGM

AgenturaGM

prenajom

Predam 3 izbovy byt

pridaj..
 .:Denne zobrazení
11 Mar 2010
Nova registracia

Statistika:
Dnes: 2504
Celkovo: 10328080
Členstvo:
Najnovšie: Bibuska1111
Dnes: 0
Spolu clenov: 303

Online návštevníkov:
Návštevníkov: 19
Užívateľov: 0
Spolu: 19
 .:Najnovšie foto

mas_724.jpg
mas_724.jpg

DSC_0112_panorama upr.jpg
DSC_0112_panora ...

DSC_0068_panorama uprav.jpg
DSC_0068_panora ...

DSC_0026_panorama upr.jpg
DSC_0026_panora ...

.:Blog
SCP detailne video

Peter Cmorik - Čo to znamená?

Enya

Juraj Jánošík inak

Podľa skutočnosti

Dramatikz - Výsledok Doby (15.6.2009 v predaji)

Relaxačná hudba

Moje prvotinky pre neho- PREČO?

Gipsy.cz - Jednou

Mr Bean Library

blog..
 .:Nahodné video

Liptovské Liptovské Matiašovce

.:Štatistiky nehnuteľností

KIBUK pôžičky www.sme.sk -spravodajsky server

kontaktKIBUK business parnter, s.r.o. info@ruzombercan.sk ,0918480178, 0944 181101, ©
(Ruzombercan.sk nepatrí regionálnym novinám SPOLOČNÍK. Ruzombercan.sk, info-liptov.sk je nezávislý regionálny informačný portál s najvyššou regionálnou návštevnosťou a inzerciou.)
ruzombercan.sk info-liptov.sk 

© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk.

Ruzombercan.sk - informacny portal o LIPTOVE 

Berlin Hostels, hostels Berlin

Magic SEO URL - Optimalizácia pre vyhľadávače
Poznajte dalšie produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO | ZenCart SEO